organitza Logo_Celda_Chopincol·laboren Concurs Internacional Piano Maria Canals

logo youthingsegueix-nos
facebook   twitter

XII FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÚSICA CLÀSSICA

PIANINO 2019

CEL· LA DE FRÉDÉRIC CHOPIN I GEORGE SAND  CARTOIXA DE VALLDEMOSSA

logo CELDA CHOPIN
MAIG · DISSABTE 18 - 20.30H
Alexey Sychev

ALEXEY

SYCHEV

PIANO

Finalista del Concurs
Piano Maria Canals
de Barcelona 2018

I PART

 

F. LISZT

Rapsòdia Hongaresa núm.12

 

C. DEBUSSY

Images, Série I:

  • Reflets dans l'eau
  • Hommage à Rameau
  • Mouvement

 

F. CHOPIN

Andante spianato

i Gran Polonesa Brillant Op.22

 

 

 

II PART

 

E. GRANADOS

El Pelele

 

S. PROKOFIEV

Sonata núm. 7 en Si b Major Op. 83:

  • I. Allegro inquieto
  • II. Andante caloroso
  • III. Precipitato

 

M. RAVEL

La Valse

Alexey Sychev va començar els seus estudis de piano a l’edat de 7 anys. Quan només tenia 10 anys va debutar com a solista juntament amb orquestra per a interpretar el Concert per a piano i orquestra núm.1 de Beethoven. Es va graduar en el Conservatori Txaikovsky de Moscou i posteriorment es va traslladar a estudiar sota les ordres de Jacques Rouvier al Mozarteum de Salzburg i amb el professor Jan Jiracek von Arnim a la Universitat de Música i Arts Escèniques de Viena.

 

Alexey ha actuat a molts de països com per exemple Austria, Alemanya, França, Espanya, Holanda, Portugal, Eslovàquia, Servia, Israel, Marroc, Moldàvia, Rússia, Brasil, Xile, Japó, Canadà i els Estats Units. En aquests indrets ha actuat tant com a solista com amb grans orquestres, entre les que s’inclou la RTE National Symphony Orchestra de Dublín, l´ Orquestra Nacional d’Holanda, l’ Orquestra Simfònica del Estat de Sant Petersburg, l’Orquestra Nacional de Lituània, l’ Orquestra Nacional de Xile i l’Orquestra Fil·llarmònica de Portugal, entre d’altres. També ha actuat a sales tan importants com el Concertgebouw d’Amsterdam, el Palau de la Música de Barcelona, el National Concert Hall d’Irlanda, el Gulbenkian Hall de Lisboa, la Sala Cortot de París o el Rudolfinum Hall de Praga.

 

Ha estat reconegut en el prestigiós DADD d’Alemanya. A més, va obtenir la beca Mendelssohn de Leipzig, la beca de la Fundació Rostropovich de Moscou i la de la Fundació Constantine Orbelian de Los Ángeles. També va gravar un cd de composicions per a la Radio Txeca.

 

Ha estat premiat a 27 competicions internacionals a 4 continents. Entre aquests guardons, destaquen el 1r Premi del Concurs Internacional de Piano Frans Liszt de Ascoli (Itàlia), el 1r Premi del Concurs Ennio Porrino, el 1r Premi del Concurs de Piano de Massarosa, el 1r Premi del Concurs Princessa Lalla Meryem de Marroc, el 1r Premi i el del públic del VIII Concurs Internacional de Piano Franz Liszt de Weymar-Bayreuth o el 1r PRemil del Concurs Internacional de Piano Dr. Luís Sigall de Xile. A l’any 2018 va obtenir el 3r Premi de la Competició Internacional de Piano de Dublín i del Concurs Internacional de Piano Maria Canals de Barcelona.